Bucuresti(35/100)Inregistrare gratuita

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ului PunctDeLucru.ro

NOTA PROPRIETARULUI

Site-ul PunctDeLucru.ro este administrat de catre compania SC VAPAN CONSULTING SRL.

Copierea sau folosirea bazei de date PunctDeLucru in orice scopuri fara acordul proprietarului vor fi sanctionate conform legii si prezentului Acord.

GHID DE UTILIZARE IN RECUNOASTEREA SI ACCEPTAREA TERMENILOR

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Continuarea utilizarii este echivalenta cu acceptarea automata a modificarilor.

Recomandam citirea cu regularitate a acestui Acord pentru a fi la curent cu ultimele modificari.

OBLIGATIILE DUMNEAVOASTRA DE INREGISTRARE

In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

DATELE DE INREGISTRARE SI DE CONFIDENTIALITATE

In scopul de a accesa serviciile de pe acest site, se va utiliza un cont si o parola, care poate fi obtinut prin completarea formularului de inregistrare, care solicita anumite informatii, precum si mentinerea si actualizarea lor. Datele dumneavoastra de inregistrare sunt necesare. Prin inregistrare, sunteti de acord ca toate informatiile furnizate in datele de inregistrare sunt adevarate si corecte si ca veti actualiza aceste informatii in scopul de a le mentine actuale, complete si exacte.

Puteti, de asemenea, sa ne acordati dreptul de a dezvalui catre terte parti anumite date de inregistrare. Informatiile obtinute prin utilizarea de catre dumneavoastra a acestui site, inclusiv datele de inregistrare ale dumneavoastra, sunt supuse Politicii noastre de confidentialitate, care este incorporata in aceste Conditii de utilizare.

INREGISTRARE

Pentru a va inregistra si a avea acces la baza de date PunctDeLucru trebuie sa completati in formularul de inscriere cateva date obligatorii. In cazul in care informatiile furnizate de dumneavoastra se dovedesc false, ne rezervam dreptul de a inceta acest Acord si de a va interzice accesul pe site.

Toate informatiile care va pot identifica (telefonul, adresa de email, IP, etc.), precum si toate setarile facute de dumneavoastra in contul dumneavoastra sunt confidentiale si nu vor fi dezvaluite nici unei terte parti, exceptie facand cazurile in care legea ne obliga.

SECURITATE SI PAROLA

Sunteti singurul responsabil pentru mentinerea confidentialitatii parolei si contului dumneavoastra. Prin urmare, trebuie sa luati masuri pentru a va asigura ca altii nu vor avea acces la parola si contul dumneavoastra. Personalul nostru nu va va cere parola. Este interzis sub orice forma transferul sau partajarea unui cont de acces PunctDeLucru catre sau cu alte persoane in afara celei de drept. Ne rezervam dreptul de a rezilia imediat contul dumneavoastra, daca transferati sau partajati contul dumneavoastra.

REGULI DE CONDUITA PE SITE-ul PunctDeLucru.ro

Utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului este supusa tuturor legilor si reglementarilor aplicabile, si sunteti singurul responsabil pentru continutul comunicatiilor dumneavoastra prin intermediul site-ului. Prin postarea de informatii folosind orice serviciu de comunicatii, de chat camera, message board, grup de discutii, sau alte servicii interactive care ar putea fi disponibile pe sau prin intermediul acestui site, sunteti de acord ca nu veti incarca sau nu veti facilita distribuirea de orice continut- inclusiv text, de comunicatii, software, imagini, sunete, date, sau alte informatii - care:

 • este ilegal, amenintator, abuziv, defaimator, calomniator, inselator, fraudulos, necinstit, contine descrieri explicite sau grafice sau conturi de acte sexuale (inclusiv, dar nu limitat la limbaj sexual de natura violenta sau de amenintare indreptata la un alt individ sau grup de indivizi), altfel incalcand regulile si politicile noastre;
 • victimizeaza, hartuieste, degradeaza, sau intimideaza un individ sau un grup de indivizi pe baza de religie, sex, orientare sexuala, rasa, etnie, varsta, sau de handicap;
 • Incalca orice brevet, marca, secret comercial, drept de autor, drept de publicitate, sau alt drept de proprietate al oricarei parti;
 • constituie publicitate neautorizata sau nesolicitata, nedorita (de asemenea cunoscuta sub numele de "spamming"), scrisori in lant, orice alta forma de solicitare neautorizata, sau orice forma de loterie sau jocuri de noroc;
 • contine virusi software sau orice alt cod de computer, fisiere, sau programe care sunt concepute sau destinate sa perturbe, deterioreze, sau sa limiteze functionarea oricarui software, hardware, sau echipament de telecomunicatii sau de a distruge sau de a obtine acces neautorizat la orice date sau informatii din orice terta parte, sau
 • imita orice persoana sau entitate, inclusiv oricare dintre angajatii nostri sau reprezentantii acestora.

Nu sprijinim si nici nu ne asumam nici o raspundere pentru continutul din orice material incarcat sau transmis de catre utilizatori din terte parti ale site-ului.

Avem dreptul, la discretia noastra sa eliminam orice continut care, in opinia noastra, nu este in conformitate cu aceste Conditii de utilizare si orice alte reguli de conduita care sunt daunatoare, inacceptabile pentru site-ul nostru. In acelasi timp, echipa PunctDeLucru nu poate fi responsabila pentru orice esec sau intarziere in eliminarea unui astfel de continut. Sunteti de acord si constientizati acestea, renuntand la orice pretentie fata de noi care ar decurge din aceasta procedura de eliminare de continut inadecvat.

In plus, nu puteti folosi contul pentru a incalca securitatea unui alt cont sau sa incercati sa obtineti accesul neautorizat la o alta retea sau server. Nu toate zonele site-ului pot fi disponibile pentru dumneavoastra sau alti utilizatori autorizati ai site-ului. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor pot fi actionati cu raspundere penala sau civila.

Sunteti de acord ca putem in orice moment, si la discretia noastra, sa eliminam contul dumneavoastra, fara o notificare prealabila, pentru incalcarea dispozitiilor de mai sus. In plus, sunteti de acord ca vom coopera pe deplin cu eventuale anchete de incalcari ale sistemelor de securitate de retea si ca de asemenea vom coopera inclusiv cu autoritatile de aplicare a legii in investigarea infractiunilor suspectate.

PUBLICITATE SI LEGATURI CU ALTE SITE-uri

Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din: achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre dvs. si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

DREPTURI DE AUTOR

Elemente din continutul sitului - elemente de grafica web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea SC VAPAN CONSULTING SRL si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei SC VAPAN CONSULTING SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

LIMITARE DE RESPONSABILITATE

Serviciile existente si publicate in PunctDeLucru.ropot fi marci inregistrate ale unor companii. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata reprezinta responsabilitatea fiecarui utilizator.

Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.

Deasemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de SC VAPAN CONSULTING SRL sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la contact@punctdelucru.ro astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

Informatiile provenite de la utilizatorii afiliati poarta raspunderea acestora. Dvs. aveti posibilitatea, prin intermediul PunctDeLucru.ro, sa solicitati corectarea lor, daca este cazul.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

ACCEPTATI SI INTELEGETI IN MOD EXPRES CA:

Nu oferim in nici un fel garantie ca serviciul va fi potrivit cerintelor dvs. sau ca serviciul va fi sigur si fara erori de orice fel. Serviciul poate fi intrerupt de administratorii lui in orice moment fara o instiintare prealabila. Sunteti direct raspunzatori de orice activitate si/sau continut pe care il afisati in site. Forta majora exonereaza partea care o invoca in conditiile legii. Nu suntem responsabili si nu putem fi tinuti responsabili in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba si/sau problema, de orice natura, ca urmare a folosrii serviciului nostru.

NU EXISTA GARANTII

PunctDeLucru.ro ofera serviciile site-ului ca atare, dar nu ofera nici un fel de garantie pentru:

 • securitatea utilizatorilor site-ului;
 • eventualele erori, intreruperi sau pierderea conexiunii;
 • eventualele nemultumiri legate de functionarea site-ului;
 • eventualele nemultumiri legate de continutul bazei de date;
 • eventualele defectiuni care impiedica accesul la Internet.

RECLAMATII

Pentru rezolvarea eventualelor reclamatii va rugam folositi formularul de contact publicat pe site.

PREVEDERI GENERALE

La inregistrare, fiecare utilizator certifica faptul ca a citit prezentul Acord si ca este de acord sa respecte in totalitate termenii si conditiile acestuia.