Bucuresti(35/100)Inregistrare gratuita
PunctDeLucru este un concept relativ nou pentru piața românească. Conceptul "PunctDeLucru" are ca puncte de plecare promovarea ideilor inovatoare, dar și a celor care sunt deja funcționale.

Clientul "PunctDeLucru" este în același timp partenerul "PunctDeLucru", el beneficiind de tot suportul necesar achiziționării oricărui serviciu de pe site-ul PunctDeLucru.ro.

Monitorizând constant nevoile pieței, echipă PunctDeLucru învăța și se adaptează din mers noilor cerințe, recomandând profesioniștii cei mai buni dintr-un anumit domeniu solicitat.

Avantajele folosirii platformei PunctDeLucru.ro:

  1. PunctDeLucru deschide noi orizonturi către orice tip de colaborare avantajoasă pentru toată lumea, pornind de la cei mai mari producători și furnizori de marfă și servicii de pe piață românească, facilitând intrarea în contact a acestora cu clientul final, promovând servicii de înaltă calitate.
  2. PunctDeLucru.ro este o platformă care facilitează contactul dintre un furnizor de servicii și cel care are nevoie de serviciile respective.
  3. PunctDeLucru.ro derulează contracte la nivel național, facilitând găsirea unui specialist dintr-un anumit domeniu într-o anumită zonă.

Pentru a începe lucrul pe site-ul PunctDeLucru.ro este obligatoriu să vă creați un cont, fie el pentru o companie fie pentru o persoană fizică. Trebuie să vă alegeți un nume de utilizator și o parolă cu ajutorul cărora veți putea publica și administra (modifica, șterge) anunturile sau ofertele dumneavoastră.