Bucuresti(35/100)Inregistrare gratuita
Cum functioneaza?
Ai nevoie de ajutorul unei persoane specializate? punctdelucru.ro poate fi solutia pentru problema ta. Cere ajutorul unui specialist, gratis si fara nici o obligatie.Daca nu stii inca cum functioneaza urmeaza pasii de mai jos.
Pas 1:
Posteaza o cerere gratis (vei avea nevoie de un cont)
Plasaţi gratuit comanda dumneavoastra si asiguraţi-vă că descrieti cât mai precis posibil toate detaliile lucrarii. In acest mod, specialistul poate face oferta cea mai relevanta. Gândiţi-vă la tipul de material dorit şi celelalte condiţii care sunt importante pentru executarea perfecta a lucrarii. O informare detaliata este de preferat uneia succinta !
Pas 2:
Asteapta pana cand vei primi oferte de la specialist
La scurt timp dupa plasarea comenzii veti primi raspunsuri de la specialistii in domeniu, care doresc un loc de muncă. Reactiile acestora inseamna o sumă licitată sau un mesaj personal de la specialist.
Pas 3:
Compara ofertele si alege cea mai avantajoasa oferta
Comparaţi specialistii pe baza ofertelor, a mesajului personal, consultati pagina lor de profil,proiectele anterioare si referinţe. În acest fel vă creaţi o imagine de ansamblu asupra pretului lucrarii si a modului de executie. Alegeti cea mai avantajoasa oferta a specialistului care credeti ca se potriveste cel mai bine cererii dumneavoastra.
Pas 4:
La finalizarea lucrarii incheie comanda si da un rating specialistului
Stabiliti reguli clare cu privire la punerea în aplicare a cererii dumneavoastra.Acest lucru este util dacă doriţi să utilizaţi garantia punctdelucru.ro. Nu uitaţi să dati specialistului o referinţă pentru munca lui! Acest lucru va ajuta atât profesionişti cat si pe potenţialii lor clienţi sa aiba o imagine clară a calităţii profesionale de pe punctdelucru.ro.