Bucuresti(35/100)Inregistrare gratuita

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Confidentialitate

Confidentialitatea datelor dumneavoastra este importanta pentru noi. Pentru a proteja mai bine intimitatea dumneavoastra oferim aceasta nota care explica practicile noastre de informare online si modul in care sunt colectate si utilizate informatiile dumneavoastra. Pentru a face acest anunt usor de gasit, acesta va fi disponibil atat pe pagina principala cat si in fiecare punct in care pot fi solicitate informatii de identificare personala.

Colectarea de informatii personale

Cand vizitati Punctdelucru.ro, adresa de IP folosita pentru a accesa site-ul va fi salvata, impreuna cu datele si orele de acces. Aceasta informatie este pur ?i simplu folosita pentru a analiza tendinte, a administra site-ul, a monitoriza traficul utilizatorilor ?i pentru a aduna informatii demografice pentru uz intern.Cel mai important, orice adresa IP inregistrata nu este legata de informatii de identificare personala.

Link-uri catre site-uri terte

Pe acest site au fost incluse linkuri catre alte siteuri pentru a fi utilizate de dumneavoastra. Nu suntem responsabili pentru politicile de confidentialitate de pe aceste site-uri. Trebuie sa fiti con?tienti de faptul ca politicile de confidentialitate ale acestor site-uri pot fi diferite de ale noastre.

Modificari la aceasta Declaratie de Confidentialitate

Continutul acestei declaratii poate fi modificat in orice moment, la discretia noastra.

Daca aveti orice intrebari referitoare la politica de confidentialitate a Punctdelucru.ro, ne puteti contacta prin metodele urmatoare:

Adresa Postala:

Adresa Email:contact@punctdelucru.ro

Ultima actualizare a fost facuta la data de 8 Februarie 2012, ora 15:46